LíneaSantMartí

      No hay comentarios en LíneaSantMartí

Albert Ribas | Actualitzat el 17 Maig 2018 a les 10:40

Les obres estan provocant pèrdues als comerciants. Foto: Línia Sant Martí

Les obres estan provocant pèrdues als comerciants. Foto: Línia Sant Martí

“Abans cada dia tenia entre 250 i 300 clients i des que han començat les obres he baixat fins a 180”. Aquestes són paraules de Mari Àngels Ortega, propietària d’un estanc que hi ha a la cantonada dels carrers Mallorca i Independència. Des de fa unes setmanes en aquesta cruïlla s’hi estan fent les obres de construcció d’unes noves sortides d’emergència del túnel de l’AVE, cosa que ha provocat que des de l’Eix Comercial Encants Nous hagin denunciat que els comerciants de la zona han patit un descens de les vendes.

Des d’Encants Nous expliquen a aquesta publicació que són perfectament conscients que no hi ha alternativa a aquestes obres, que s’allargaran fins a finals de l’any que ve. Tot i això, denuncien que la forma amb la qual s’han col·locat les tanques perimetrals es podria canviar perquè la cruïlla de Mallorca amb Independència no sigui “un espai tancat i aïllat, amb molt poca vorera i amb unes tanques que, com que no són transparents, també poden provocar problemes de seguretat”. Des de l’entitat també lamenten que es van trobar les obres d’un dia per l’altre sense que ningú del Districte els avisés.

“SENSE INFORMACIÓ”
Tot plegat ha provocat que el passat 10 de maig el PDeCAT, juntament amb el president d’Encants Nous, David Pou, convoquessin a la premsa per denunciar la situació. El regidor demòcrata adscrit al districte, Raimon Blasi, va lamentar que el govern municipal “ha permès a ADIF l’inici d’obres al carrer Mallorca sense informar ni coordinar-les amb veïns i comerciants”. Per la seva banda, el president d’Encants Nous va lamentar que “hi ha un problema de manca de visibilitat del nostre comerç, de pèrdua directa de trànsit de gent i de seguretat”.

https://comunicacio21.cat/noticies-liniasantmarti/127592-encants-nous-denuncia-perdues-per-les-obres-al-tunel-de-l-ave

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.